شیوع کاشت ضربان ساز دائمی پس از جراحی قلب باز. بررسی نتایج هشت ساله در مرکز قلب تهران
ضربان ساز دستگاه کوچکی است که در زیر پوست قفسه سینه قرار می گیرد تا به ضربان قلب در یک ریتم منظم کمک کند. ضربان سازها دو بخش دارند: یک ضربان ساز کوچک به همراه باتری و سیم هایی که به قلب متصل هستند. به منظور بررسی شیوع کاشت ضربان ساز دائمی (PPI) در بین بیماران جراحی قلب باز مطالعه ایی توسط کاوه اورعی و همکاران انجام شد.
بینش جدید در مورد مدولاسیون طولانی مدت وابسته به RNA های غیر کدکننده نارسایی قلبی و هیپرتروفی قلبی: از عملکرد مولکولی تا تشخیص و درمان
نارسایی قلبی (HF) یک موضوع بهداشت عمومی است که هزینه های زیادی را بر سیستم های مراقبت های بهداشتی تحمیل می کند. علیرغم پیشرفت های قابل توجه در درمان ها و پیشگیری از نارسایی قلبی، این بیماری همچنان یکی از علل اصلی عوارض و مرگ و میر در سراسر جهان است. بیومارکرهای تشخیصی یا پیش آگهی بالینی فعلی و همچنین استراتژی های درمانی دارای محدودیت هایی هستند. عوامل ژنتیکی و اپی ژنتیکی برای پاتوژنز نارسایی قلبی شناسایی شدهاند. بنابراین، آنها ممکن است رویکردهای جدید تشخیصی و درمانی امیدوارکننده ای برای نارسایی قلبی ارائه دهند.
بررسی علل تاخیر درب به بالون (D2BT) در بیماران مبتلا به سکته قلبی ST-Elevation در مرکز قلب تهران
بیماری عروق کرونر (CAD) علت اصلی مرگ و میر قلبی عروقی در سراسر جهان است و شدیدترین شکل CAD، انفارکتوس میوکارد با ارتفاع ST (STEMI)، نیاز به درمان فوری دارد. به همین منظور مطالعه ایی توسط محمدامین امامی و همکاران با هدف گزارش ویژگیهای بیمار و علل تأخیر زمان درب به بالون (D2BT) در بیماران STEMI بستری در مرکز قلب تهران با D2BT بیش از 90 دقیقه انجام شد.
ارتباط بین دریافت غذایی نیترات و نیتریت با آنژین و شاخص آتروژنیک در بزرگسالان
مطالعات متعددی نشان داده است که مصرف نیترات و نیتریت ممکن است با بیماری های قلبی عروقی مرتبط باشد. به همین منظور عطیه میرزابابایی و همکاران مطالعه ای به منظور بررسی ارتباط بین دریافت نیترات و نیتریت در رژیم غذایی با احتمال آنژین صدری و شاخص آتروژنیک در بزرگسالان انجام دادند. این مطالعه 1182 بزرگسال بالای 20 سال را در مطالعه کوهورت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS) با تمرکز بر دریافتهای رژیم غذایی، آنژین و شاخصهای آتروژنیک، با استفاده از پرسشنامه غذایی (FFQ) و پرسشنامه آنژین رز (RAQ) مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.
نقش RNA های غیرکد کننده در بازسازی پاتولوژیک قلب پس از انفارکتوس میوکارد: بینشی در حال ظهور در مورد مکانیسم های مولکولی و پتانسیل درمانی
انفارکتوس میوکارد (MI) علت اصلی نارسایی قلبی (HF) است که عامل مرگ و میر بالا و عوارض بسیاری در سراسر جهان است. به عنوان یک نتیجه از آسیب ایسکمی / خونرسانی مجدد در طول MI، فرآیندهای سلولی متعدد مانند آسیب ناشی از استرس اکسیداتیو، مرگ کاردیومیوسیت، و پاسخ های التهابی رخ می دهد. در مرحله بعد، تکثیر و فعال شدن فیبروبلاست های قلبی منجر به فیبروز میوکارد و پیشرفت HF می شود. بنابراین، توسعه یک استراتژی درمانی جدید برای محدود کردن پیشرفت بازسازی پاتولوژیک قلب ضروری است.
تفاوت های جنسی در ارتباط بین میکروبیوم روده و فشار خون بر اساس پایش فشار خون سرپایی
تفاوت های جنسی در پاتوژنز فشار خون بالا وجود دارد، در حالی که اختلال در میکروبیوتای روده (GM) یک عامل خطر جدید فشار خون بالا است، مطالعاتی که با استفاده از توالی متاژنومیکس و پایش 24 ساعته فشار خون (BP) سرپایی برای تفاوت های جنسی بالقوه در ارتباط بین GM و BP انجام می شود، وجود ندارد.
مصرف تریاک و نتایج دراز مدت جراحی پیوند عروق کرونر (CABG) در بیماران بدون عوامل خطر
در مورد اهمیت مصرف تریاک به عنوان یک عامل خطر بیماری عروق کرونر (CAD) هنوز سوال های متعددی وجود دارد. به همین منظور علی شیخی و همکاران مطالعه ای را با هدف بررسی ارتباط بین مصرف تریاک و پیامدهای طولانی مدت پیوند عروق کرونر (CABG) در بیماران بدون عوامل خطر بیماری عروق کرونر مانند فشار خون بالا، دیابت، دیس لیپیدمی و سیگار کشیدن (SMuRF) انجام دادند.
تأثیر ازدواج فامیلی والدین بر میزان بروز، سن بروز و شدت بیماری عروق کرونر
تاثیر ازدواج فامیلی (CM) بر بیماری های قلبی عروقی، از جمله بیماری های مادرزادی ساختاری قلب، تایید شده است. اگرچه CM می تواند بر ژنتیک با الیگوژنیسیته و همگنی تأثیر بگذارد، رابطه بین CM و بیماری عروق کرونر (CAD) به طور قطعی تأیید نشده است. در همین ارتباط مطالعه ایی توسط حمید خدرلو و همکاران به منظور تعیین ارتباط بین بیماری عروق کرونر و ازدواج فامیلی انجام شد.
تفاوتهای سن و جنسیت در مقادیر الکتروکاردیوگرافی پایه و ناهنجاریها در جمعیت بزرگسالان عمومی؛ مطالعه ای از کوهورت تهران
اگرچه چندین مطالعه درباره پارامترهای الکتروکاردیوگرافی (ECG) پایه و ناهنجاریهای اصلی و فرعی ECG وجود دارد، اما درباره تفاوتهای سن و جنسیت آنها در مقالات مختلف اختلاف نظر وجود دارد.
مشخصات فاکتور خطر و پیامدهای سندرم کرونری حاد زودرس پس از مداخله PCI
شیوع سندرم حاد کرونری (ACS) در میان بزرگسالان جوان ( سندرم حاد کرونری زودرس) به طور چشمگیری در سال های اخیر به ویژه در کشورهای در حال توسعه افزایش یافته است. با این حال، داده ها در مورد عوامل خطر و پیامدهای نسبت داده شده به این بیماران متناقض است. به همین منظور آیدا فلاح زاده و همکاران، با هدف بررسی این دادهها در گروهی از موارد سندرم حاد کرونری نارس که تحت مداخله عروق کرونر از راه پوست (PCI) در مقایسه با بیماران مسنتر قرار گرفتند، انجام دادند.
انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید