دهمین کنگره سالیانه مرکز قلب تهران

پنجمین کنگره چالش های تشخیصی درمانی بیماری های قلب و عروق 14 و 15 اردیبهشت در مرکز قلب تهران برگزار می شود

دهمین کنگره سالیانه مرکز قلب تهران

دهمین کنگره سالیانه مرکز قلب تهران تحت عنوان پنجمین کنگره چالش های تشخیصی درمانی بیماری های قلب و عروق روزهای پنجشنبه و جمعه 14 و 15 اردیبهشت در سالن آمفی تئاتر مرکز قلب تهران برگزار می شود.

این کنگره با موضوعات کاربردی که برای همکاران متخصص قلب و عروق محل چالش است و مباحث بین رشته ای بصورت کیس بیس برگزار و تا جایی که امکان داشته باشد از سخنرانی پرهیز خواهد شد.
در این کنگره در تمام بخش ها روی مباحث چالشی، مناظره های خیلی جذاب و هیجان انگیزی را توسط افراد کارشناس آن رشته شاهد خواهیم بود و افراد موافق و مخالف درباره آن چالش به بحث خواهند پرداخت. در کنار مباحث علمی، شاهد یک فضای نمایشگاهی بسیار جذاب و حرفه ای با حمایت و شرکت گسترده شرکت های مطرح تجهیزاتی و داروسازی در حوزه قلب و عروق خواهیم بود.
رئیس کنگره دکتر محمد صاحب جمع دانشیار بیماری‌های قلب و عروق، دبیر علمی کنگره دکتر فرزاد مسعود کبیر فلوشیپ الکتروفیزیولوژی، استادیار بیماری های قلب و عروق و دبیر اجرایی آن دکتر کاوه حسینی متخصص قلب و عروق، استادیار بیماری های قلب و عروق می باشند.

برای مشاهده برنامه کنگره روی عبارت اینجا کلیک کنید