لیست اخبار صفحه :2
اثرات طولانی مدت مصرف تریاک به دنبال مداخله عروق کرونر از راه پوست: یک مطالعه پیگیری 10 ساله

مصرف تریاک یک موضوع بهداشتی نادیده گرفته شده در جمعیت ایران بوده است و نقش پیش آگهی مصرف تریاک در بیماران عروق کرونر ناشناخته است. به همین منظور علی ایزدی آملی و همکاران مطالعه ای با هدف ارزیابی ارتباط بین مصرف تریاک و پیامدهای قلبی عروقی طولانی مدت پس از مداخله عروق کرونر از راه پوست (PCI) انجام دادند.

تعیین میزان عود آریتمی های بطنی زودرس و تاکی کاردی بطنی ایدیوپاتیک پس از ابلیشن کاتتر رادیوفرکانسی با کمک طراحی مدل یادگیری ماشینی

آریتمی های بطنی، عوارض قلبی عروقی و مرگ و میر را افزایش می دهد. PVC های مکرر و IVT به طور کلی در غیاب ناهنجاری های ساختاری قلب، خوش خیم در نظر گرفته می شوند. PVC و IVT معمولاً در بیمارانی یافت می شود که هیچ شواهدی از بیماری های ساختاری قلب ندارند. با این حال، برخی از این بیماران ممکن است به کاردیومیوپاتی زمینه ای مبتلا شوند.

اگزوزوم های بارگذاری شده با سیرولیموس به عنوان یک سیستم انتقال عروقی امیدوارکننده برای پیشگیری از تنگی مجدد پس از آنژیوپلاستی

تنگی مجدد (Restenosis) یکی از دلایل اصلی شکست درمان بیماری های شریانی است. اعتقاد بر این است که سیرولیموس (SIR) به عنوان یک عامل ضد تکثیر قوی از این پدیده جلوگیری می کند. برای بررسی این موضوع فاطمه مهریاب و همکاران مطالعه ای برای بررسی اگزوزوم های بارگذاری شده با سیرولیموس را انجام دادند. اگزوزوم یک پلتفرم تحویل دارو با رهش طولانی می باشد، که در این مطالعه برای تزریق SIR داخل دیواره استفاده شد. SIR با اگزوزوم‌های مشتق از فیبروبلاست که با اولتراسانتریفیوژ جدا شده بودند، بارگذاری شد.

مقایسه اثر آتورواستاتین و روزوواستاتین در پیشگیری از فیبریلاسیون دهلیزی پس از پیوند عروق کرونر

فیبریلاسیون دهلیزی (AF) یک آریتمی فوق بطنی است که با فعالیت نامنظم دهلیزی و متعاقب آن نارسایی مکانیکی دهلیزی مشخص می شود. AF بعد از عمل، یک عارضه مکرر بای پس عروق کرونر (CABG) است. اگرچه شواهدی مبنی بر کاهش AF پس از CABG با استفاده از استاتین ها وجود دارد، اما اطلاعات در مورد مقایسه مستقیم بین آتورواستاتین و روزوواستاتین بسیار کم است که به همین منظور زهرا سمادی فر و همکاران مطالعه ایی را به منظور مقایسه اثر روزوواستاتین و آتورواستاتین در پیشگیری از AF بعد از CABG انجام دادند.

نقش واریانت های ژنتیکی در ایجاد بیماری زودرس عروق کرونر خانوادگی در گروهی از بیماران قلبی

بیماری عروق کرونر (CAD)، شایع ترین بیماری قلبی عروقی و علت اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است. عوامل ارثی نقش مهمی در پاتوژنز بیماری عروق کرونر دارند. تقریباً یک سوم بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونر دارای سابقه خانوادگی مثبت هستند و افراد با چنین سابقه ای در طول عمر خود 1.5 برابر بیشتر در معرض خطر بیماری عروق کرونر می باشند.

ناهنجاری های قلبی عروقی در بیماران مبتلا به سندرم Tessier

شکاف Tessier ناهنجاری های اسکلتی و بافت نرم ساختارهای صورت نوزاد هستند. این شکاف ها را می توان به عنوان شکاف های سندرمی و غیر سندرمی طبقه بندی کرد که می تواند به ترتیب به اختلال در رشد جنین و جهش های ژنتیکی نسبت داده شود. موارد گزارش شده از این شکاف ها معمولاً وجود ناهنجاری های اضافی مرتبط با این شکاف ها را بیان می کند.

عوامل موثر بر فیبریلاسیون دیررس دهلیزی و ارتباط آن با نتایج بای پس عروق کرونر

در حالی که پیش بینی ها و پیامدهای فیبریلاسیون دهلیزی پس از عمل (POAF) به خوبی مورد مطالعه قرار گرفته اند، شواهدی در مورد AF دیررس/عودکننده پس از ترخیص وجود ندارد. به همین منظور مانا جامعی و همکاران در مطالعه ای عوامل مؤثر بر AF دیررس/عودکننده و ارتباط آن با پیامدهای پیوند عروق کرونر (CABG) را در یک محیط واقعی ارزیابی کردند.

ارزش تشخیصی شاخص های الکتروکاردیوگرافی در تشخیص عروق درگیر بر اساس غالب بودن کرونر در انفارکتوس حاد میوکارد تحتانی

سکته قلبی که به آن انفارکتوس میوکارد نیز می‌گویند، هنگامی اتفاق می‌افتد که جریان خون در بخشی از قلب کاهش یافته یا متوقف شود و باعث آسیب به عضله قلب شود. شایع‌ترین علامت درد یا ناراحتی قفسه سینه است که ممکن است به شانه، بازو، کمر، گردن یا فک تیر بکشد. غالباً در مرکز یا سمت چپ قفسه سینه رخ می‌دهد و بیش از چند دقیقه طول می‌کشد. ناراحتی ممکن است گاهی به صورت معده درد نیز بروز کند. علائم دیگر ممکن است شامل تنگی نفس، حالت تهوع، احساس ضعف، عرق سرد یا احساس خستگی باشد. شناسایی عروق درگیر در طول انفارکتوس میوکارد تحتانی (MI) هنوز چالش برانگیز است. به همین منظور رضا رحمانی و همکاران مطالعه ای جهت بررسی تأثیر تشخیص شاخص های الکتروکاردیوگرافی (ECG) را در شناسایی رگ درگیر MI حاد و تأثیر غلبه شریان کرونر بر آن انجام دادند.

ارتباط بین سندرم متابولیک و عوارض جانبی عمده قلبی و عروق مغزی در بیماران مبتلا به سندرم حاد کرونری تحت مداخله عروق کرونر از راه پوست

سندروم متابولیک (Metabolic Syndrome=MetS) نوعی اختلال فیزیولوژیک و بیوشیمیایی است که با دیابت یا افزایش قند خون ناشتا, چاقی, اختلالات سطح پلاسمایی تری گلیسرید و کلسترول و نیز افزایش فشار خون همراه می باشد.

اپیدمیولوژی مصرف مواد و تریاک در بزرگسالان ساکن تهران: گزارشی جامع از مطالعه کوهورت تهران (TeCS)

شیوع و بار مصرف مواد مخدر و تریاک در سراسر جهان در دهه های گذشته افزایش یافته است. با توجه به تغییرات سریع جمعیت در تهران، فرزاد مسعود کبیر و همکاران مطالعه ای را به منظور بررسی شیوع مصرف تریاک و سایر مواد مخدر در بین ساکنین بزرگسال تهران انجام دادند.